Ervaringen van anderen


Op welke dag(en) wil jij een les volgen?

Welke les(sen) wil jij volgen?

Rating: 5 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jesse
2 maanden geleden

Een paar maanden geleden heb ik een reiki behandeling van Ayla gekregen. Dit was een zeer fijne ervaring. Ayla is rustig en weet goed wat te zeggen om de behandeling op een fijne manier te laten verlopen. Met haar zachte en warme handen wist ze mij goed in contact met mijn lichaam te laten komen. Ik ben Ayla dankbaar voor deze ervaring. Ik raad iedereen, die meer tot rust of meer in contact met zijn/haar lichaam wil komen, aan om een reiki behandeling van Ayla te nemen.

Lars Bellekom
2 maanden geleden

Ayla is erg enthousiast, hulpzaam en zorgzaam. Ze doet waar ze van houdt: Kinderen, volwassenen en ouderen helpen en coachen waar nodig. Ze heeft hier al veel ervaring in en dat merk je. Ik kan het aan iedereen aanbevelen.

Anne
2 maanden geleden

Ik heb een reiki behandeling gehad van Ayla toen ik zwanger was. Ik voelde me goed op mijn gemak (het hielp dat de behandeling thuis plaatsvond). Het verraste me hoe goed ik me tijdens en na de reiki voelde. De warme handen op plekken op mijn lichaam waar Ayla intuïtief heen ging, gaven me een diep gevoel van rust en ervaren en loslaten. Even voelde mijn rug, die mij en mijn kindje draagt, even helemaal voor mij. Ik voelde heel veel positieve energie. Ook lichaamsdelen die ik niet eerder aandacht gaf bleken gevoelens vast te houden, waar ik stil bij kon staan en waar emoties vrij konden komen.
Ik raad iedereen deze behandeling aan.