Wie zijn wij?


Ik ben Ayla, eigenaresse van Lotus Yoga & Coaching en een enthousiaste yogadocent en reikitherapeut uit Wassenaar.

Een aantal maanden na het beginnen van de opleiding kunstzinnige therapie wist ik dat dat het niet was voor mij. Ik besloot een andere studie te gaan doen en door mijn enthousiasme werden dit vier verschillende studies; kindercoaching, holistische therapie, reiki en yoga docent opleiding. 

Inmiddels ben ik afgestudeerd yogadocent en reikitherapeut, bijna afgestudeerd kindercoach. In 2022 rond ik ook mijn holistische therapie opleiding af. 

Ik werk momenteel een aantal uur per week in de thuiszorg en geniet van het contact met de mensen. Zeker in deze tijd met het Covid virus merk ik hoe fijn mijn cliënten het vinden om iemand over de vloer te hebben. Naast het werk dat ik voor hen doe, zorg ik er altijd voor dat ze hun verhaal aan mij kwijt kunnen en dat ze weer even kunnen opladen. 

Naast mijn werk in de thuiszorg begeleid ik kinderen met autisme spectrum stoornis. Elke dag is anders en deze kinderen blijven mij verbazen op de beste manier. Ik geef ook individuele coaching aan kinderen in de basisschoolleeftijd. 

Ik ben een kalm en vriendelijk persoon en ik help het liefst iedereen die op mijn pad komt. 

Mijn doel is om mensen meer in contact te brengen met zichzelf. We leven in een wereld waar alles snel gaat en vinden weinig rust. Door middel van yoga, meditatie en reiki wil ik mensen hierbij helpen. 

Ik ben Lotte, enthousiaste student aan de Rolando Toro School voor Biodanza Rotterdam.
Afgelopen jaar heb ik mijn propedeuse voor Kunstzinnige Therapie (Beeldend) aan de Hogeschool Leiden afgerond. Deze opleiding was voor mij de start om de beweging uit mijn hoofd en naar mijn gevoel te maken. Ik heb verschillende meditatieworkshops en cursussen Sjamanisme gevolgd, waar het maken van een hartsverbinding voor mij centraal staat.

Gaandeweg ontdekte ik dat creatief stem- en lichaamswerk beter bij mij paste dan beeldend werk. Dansen en zingen vormen krachtige hulpmiddelen waarbij eenheid kan worden ervaren. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen aan het herstellen van verbinding tussen individuen.

Om de connectie met mijn lichaam nog meer te versterken volg ik een yogaopleiding en geef ik yogales. Ik ben een vrolijk en expressief persoon en wil helpen om ook anderen expressie te laten geven aan hun ware zelf.