Meditatie


Heb je altijd al eens willen mediteren, maar lukt dit niet in je eentje? Maak dan een afspraak voor een privéles meditatie. Elke les leer je een nieuwe methode, zo kun je onderzoeken wat voor jou werkt. We leren je methodes zoals de self-inquiry methode, ademmeditatie, innerlijk kind meditatie, spanda meditatie, nadameditatie (geluid) en veel meer.

Zeker in de tijd waarin we nu leven is meditatie belangrijk, we zijn constant bezig en op zoek naar afleiding. Het kan zijn dat ons hoofd overstroomt met to-do lijstjes en verwachtingen van de buitenwereld. Het is dan heel fijn om te leren hoe je je hoofd kunt leegmaken en geluk kunt vinden van binnenuit. 

Meditatielessen kunnen gecombineerd worden met een reiki behandeling. Eerst krijgt u een reiki behandeling om fysiek te kunnen ontspannen. Vervolgens starten we met de meditatie, u zult merken dat het dan een stuk makkelijker is om de nodige rust te vinden. Vooral voor mensen die neigen naar piekeren en onrust is dit een fijne combinatie. 

Kindermeditatie

Kinderen krijgen meer mee dan we denken, dus voor hen is meditatie een goede oefening. Vooral voor kinderen met slaapproblemen, ad(h)d, hooggevoeligheid etc. is deze les gunstig. We leren hen op een makkelijke, toegankelijke manier wat meditatie is. Hierin stimuleren we hun fantasie met begeleide meditaties speciaal voor kinderen. Meditatie kan ervoor zorgen dat kinderen zich fijner in hun vel voelen, beter slapen en een betere concentratie krijgen.